Oud-spelers FC Twente

Luuk de Jong niet aanwezig bij afscheidsduel Brama door andere plannen

Luuk de Jong niet aanwezig bij afscheidsduel Brama door andere plannen

Volgende week vrijdag wordt de afscheidswedstrijd van Wout Brama gespeeld in De Grolsch Veste. Een team van spelers uit de succesvolle periode 2009-2011 zal het opnemen tegen een team met overige spelers waarmee Brama tijdens zijn carrière speelde. Luuk de Jong ontving een uitnodiging om mee te spelen met het eerstgenoemde team, maar zal niet aanwezig zijn.

De huidige spits van PSV gaf na de gewonnen Champions League-wedstrijd tegen Rangers FC aan dat hij er niet bij zal zijn. Hij heeft namelijk al een paar dagen weg gepland met zijn gezin. "Dat is ook heel belangrijk", zei De Jong. De oud-teamgenoot van Brama is gestopt als international en heeft daarom tijdens de interlandperiode tijd om er even tussenuit te gaan.

Spelers die wel aanwezig zullen zijn, zijn Bryan Ruiz, Blaise Nkufo, Kenneth Perez, Theo Janssen, Peter Wisgerhof, Douglas, Nacer Chadli, Sander Boschker, Ronnie Stam, Jeroen Heubach, Nicky Kuiper, Arnold Bruggink, Karim El Ahmadi, Orlando Engelaar, Eljero Elia en nog meer, waaronder een paar huidige spelers van FC Twente.

Koop hier kaarten voor het afscheidsduel van Brama.

Programma afscheidswedstrijd Brama

16.30 uur Horeca rondom De Grolsch Veste geopend
17.30 uur De Grolsch Veste geopend
17.45 uur Voorwedstrijd Wout & Maud
18.15 uur Warming-up
19.00 uur Voorprogramma met opkomst van alle spelers
19.30 uur Aanvang wedstrijd
Omstreeks 21.00 uur Eindprogramma op het veld

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties