Oud-spelers FC Twente

Oud-speler Theo Janssen over een toekomst bij de Tukkers: "Ik denk dat ik daar wel pas"

Oud-speler Theo Janssen over een toekomst bij de Tukkers: "Ik denk dat ik daar wel pas"

Oud-FC Twente speler Theo Janssen was te gast op een forumavond bij Sportclub Markelo. De Arnhemmer werd in 2010 landskampioen met FC Twente. De 41-jarige Janssen vertelde over zijn imposante jaren bij de Tukkers. Ook wordt er gevraagd naar een eventuele toekomst bij de club uit Enschede.

Nadat hij vertelde over zijn werk als assistent-trainer bij Vitesse, kreeg hij de vraag of hij dit ook bij FC Twente zou willen doen. "Ik denk dat ik daar wel pas, ja", was het antwoord van Janssen. “Ik ken de club, heb een goede band met de supporters, dus waarom niet?” Op 13 oktober 2022 werd hij assistent-trainer bij Vitesse. Daarvoor trainde hij de talenten van de Arnhemmers.

Janssen kwam in 2008 over van Vitesse en hij speelde 86 wedstrijden voor FC Twente. In deze periode ontving hij ook de Gouden Schoen voor beste voetballer van het jaar. Hij speelde drie seizoenen waarin hij achttien keer tot scoren kwam. Één daarvan was het verloren kampioensduel tegen Ajax in 2011. In dit jaar verkaste hij ook naar de Amsterdammers. Daar werd hij weer kampioen. Nadat hij twee seizoenen was teruggekeerd bij Vitesse, eindigde zijn loopbaan als speler.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties