Oud-spelers FC Twente

Oud-Twente speler Chadli vervolgt loopbaan in België

Oud-Twente speler Chadli vervolgt loopbaan in België

Nacer Chadli gaat zijn loopbaan vervolgen bij het Belgische KVC Westerlo. De oud-Twente speler komt over van het Turkse Istanbul Basaksehir.

Afgelopen seizoen werd Chadli al verhuurd aan KVC Westerlo. Hij maakte dat seizoen 30 optredens, waarin hij goed was voor zeven goals en twee assists. Chadli heeft getekend voor één seizoen in het zogenoemde Kuipje van KVC Westerlo.

De 34-jarige Belg kent een fraaie carrière speelde eerder onder meer al voor AGOVV, FC Twente, Tottenham Hotspur, West Bromwich Albion, AS Monaco, RSC Anderlecht en Istanbul Basaksehir. De buitenspeler was in Enschede een echte publieksliefhebber en schitterde onder meer in de Champions League-jaren van FC Twente. Hij scoorde in zes Champions League wedstrijden maar liefst drie keer.

Chadli was tussen 2010 en 2013 actief als speler van FC Twente. De Belgisch international speelde ruim 123 wedstrijden voor FC Twente, waarin hij 40 keer trefzeker was en maar liefst 26 assists gaf. Chadli heeft voor het nationale elftal van België 66 wedstrijden gespeeld en was hierin acht keer trefzeker.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties