Oud-spelers FC Twente

PSV toont interesse in oud-speler FC Twente als opvolger Gakpo

PSV toont interesse in oud-speler FC Twente als opvolger Gakpo

PSV is na het vertrek van Cody Gakpo naar Liverpool FC op zoek naar een nieuwe linksbuiten. De Eindhovenaren zijn al in verband gebracht met meerdere spelers, maar tot een transfer is het nog niet gekomen. Een van de spelers die PSV volgt is Keito Nakamura, de Japanse aanvaller die in het seizoen 2019-2020 uitkwam voor FC Twente.

Dat meldt Voetbal International. Bronnen melden aan VI dat Nakamura, momenteel actief bij het Oostenrijkse LASK Linz, vijf à zes miljoen euro moet kosten. De interesse van PSV zou nog niet concreet zijn. Naast Nakamura worden Victor Tsygankov (DYnamo Kiev), Jesper Karlsson (AZ) en Donyell Malen (Borussia Dortmund) genoemd als eventuele opvolgers van Gakpo.

Nakamura werd in de zomer van 2019 naar FC Twente gehaald. De Tukkers zouden hem voor twee seizoenen huren. De Japanner gold als een veelbelovende aankoop en deed het aan het begin van het seizoen ook goed. Hij scoorde twee mooie goals in de eerste twee competitiewedstrijd. Daarna werd het allemaal wat minder. Na één seizoen, dat vroegtijdig gestopt werd wegens het coronavirus, keerde hij terug bij het Japanse Gamba Osaka.

Gamba Osaka verhuurde hem nog een paar keer en verkocht Nakamura in de zomer van 2021 aan het Oostenrijkse LASK Linz. In het eerste seizoen was de 22-jarige aanvaller lang niet altijd verzekerd van een basisplaats. Nu doet hij het echter fantastisch. In de eerste vijftien competitiewedstrijden maakte hij al acht goals en gaf hij ook nog eens vijf assists. Daarnaast was hij in de beker goed voor drie treffers en één assist in drie wedstrijden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties