Oud-spelers FC Twente

Verrassend nieuws voor Zerrouki: Middenvelder krijgt basisplek tegen Atletico Madrid

Verrassend nieuws voor Zerrouki: Middenvelder krijgt basisplek tegen Atletico Madrid

Afgelopen zomer maakte Ramiz Zerrouki na zeven seizoenen FC Twente de overstap naar Feyenoord. FC Twente kreeg er een mooi bedrag voor terug van naar verluidt 7,2 miljoen euro. Van dat geld is een miljoen geïnvesteerd in zijn opvolger Carel Eiting die vorig seizoen een ijzersterk seizoen speelde bij FC Volendam. Echter was de start bij Feyenoord niet hoe Zerrouki het van tevoren had bedacht.

Trainer Arne Slot koos voor een middenveld met Wieffer en Timber met als gevolg dat Zerrouki bankzitter werd. In de eerste zeven competitiewedstrijd kreeg hij geen basisplek en moest hij het doen met vijf invalbeurtjes. Vandaag kreeg de middenvelder eindelijk goed nieuws, want hij gaat starten in de Champions League-wedstrijd uit bij Atletico Madrid.

Slot kiest er voor om Yankuba Minteh op de bank te houden en schuift Stengs door naar de aanval. Hierdoor krijgt Zerrouki nu de kans op de vrijgekomen plek op het middenveld. Eerder dit seizoen ging het niet goed toen hij naast Wieffer speelde. Vandaag mogen de oud-spelers van FC Twente bewijzen dat ze wel degelijk samen kunnen spelen op het middenveld. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur en wordt uitgezonden op RTL7.

Opstelling Feyenoord:
Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Stengs, Ueda, Paixão

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties