Oud-spelers FC Twente

Verschrikkelijk: Kind Aitor voor geboorte overleden

Verschrikkelijk: Kind Aitor voor geboorte overleden

Aitor Cantalapiedra heeft verschrikkelijk nieuws gedeeld op zijn social media-kanalen. De oud-aanvaller van FC Twente laat weten dat het kind dat ze verwachtten voor haar geboorte is overleden. Aitor en zijn vriendin Miriam Armenteros López zijn bedroefd en vragen om wat respect.

"Hallo iedereen", schrijft Aitor op zijn social media-pagina's. "Met groot verdriet moeten we jullie vertellen dat we de baby die we verwachtten zijn verloren. We zijn kapot en weten vanaf nu dat Zoe, waar ze ook is, altijd voor ons zal zorgen. Het gaat prima met de moeder. We vragen nu gewoon wat respect in deze moeilijke tijd."

Aitor kwam in de zomer van 2018 van het tweede elftal van Sevilla FC naar FC Twente. Hij deed het geweldig in Enschede en was een van de hoofdrolspelers in het kampioenschap van het seizoen 2018-2019. Een seizoen later in de eredivisie ging het wat minder. Medio 2020 vertrok de Spanjaard naar het Griekse Panathinaikos, waar hij het geweldig doet. Helaas heeft hij dit seizoen niet veel kunnen spelen door een zware kruisbandblessure.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties