Oud-spelers FC Twente

Video: Bloedfanatieke Douglas flipt hem compleet na beslissing Nijhuis en vraagt wissel aan

Video: Bloedfanatieke Douglas flipt hem compleet na beslissing Nijhuis en vraagt wissel aan

Douglas was vrijdagavond aanwezig bij de afscheidswedstrijd van Wout Brama. De centrale verdediger speelde mee in het elftal van 2010 en 2011. Douglas stond vroeger bekend als een bloedfanatieke verdediger en dat is hij nog altijd. De 35-jarige oud-speler van FC Twente flipte hem compleet na een beslissing van scheidsrechter Bas Nijhuis.

Douglas deelde na veertig minuten spelen een flinke schouderduw uit aan Ricky van Wolfswinkel. Hoewel het buiten de zestien meter was, gaf Nijhuis een strafschop. Douglas was het er totaal niet mee eens dat hij een overtreding had begaan. Hij liep enorm geïrriteerd weg, deed nog een wegwerpgebaar en vroeg vervolgens een wissel aan bij trainers Steve McClaren en Erik ten Hag. Het leverde heerlijke beelden op, te zien onderaan het artikel.

Douglas is nog altijd actief als amateurvoetballer. Hij speelt bij SC Barbaros in Hengelo. Barbaros komt uit in de tweede klasse op zaterdag na de promotie van vorig seizoen. Ook in het amateurvoetbal is Douglas nog altijd bloedfanatiek. Het is prachtig om te zien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties