Oud-spelers FC Twente

Voormalig FC Twente-speler R.S. aangehouden: Verdenking van drugshandel en witwassen

Voormalig FC Twente-speler R.S. aangehouden: Verdenking van drugshandel en witwassen

Maandag is een familie van vier uit Breda aangehouden. De familie wordt verdacht van drugshandel en witwassen. Eén van de vier gearresteerden blijkt nu een 39-jarige oud-speler van FC Twente, NAC Breda, Wigan Athletic en Standard Luik met de naam R.S. te zijn. Ook de ouders van R.S. zijn opgepakt. Naar de broer van de oud-voetballer wordt nog gezocht door de politie.

Het nieuws wordt gemeld door het Algemeen Dagblad, dat laat weten dat de advocaten van de verdachten nog geen commentaar kunnen leveren. Dat komt omdat hun cliënten in beperkingen vastzitten. De verdachten zijn op het spoor gekomen door gekraakte telefoongesprekken tussen criminelen uit 2021 en 2022.

De ouders van R.S. stonden in 2016 al eens voor de rechter in een witwaszaak. Zij werden uiteindelijk vrijgesproken. Het broertje werd in maart al veroordeeld voor 54 maanden celstraf voor grootschalige cocaïnehandel en witwassen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties