Oud-spelers FC Twente

Vrolijk weerzien tussen Ziyech en Tapia: "Blij om je weer te zien, Brosky"

Vrolijk weerzien tussen Ziyech en Tapia: "Blij om je weer te zien, Brosky"

Dinsdag stond er tijdens de interlandperiode een oefenduel tussen Marokko en Peru op het programma. Dit betekende een weerzien van twee oud-spelers van FC Twente: Hakim Ziyech en Renato Tapia zagen elkaar weer eens een keer. De spelers kunnen het duidelijk nog altijd goed met elkaar vinden.

Tapia postte na afloop van de wedstrijd namelijk een foto op Instagram waarop hij Ziyech lachend bij zijn hoofd pakte. "Blij om je weer te zien, Brosky", stond bij de post, met nog enkele liefdevolle emoji's erbij. Het duel tussen het Marokko en Peru eindigde uiteindelijk in 0-0.

Ziyech

Ziyech is nu dertig jaar oud en speelt bij Chelsea FC. Althans, daar staat hij onder contract. Veel speeltijd krijgt hij niet. De Marokkaan zou afgelopen winter eigenlijk naar Paris Saint-Germain vertrekken, maar dit ging wegens een fout van Chelsea niet door. Ziyech heeft nog tot medio 2025 een contract in Londen, maar zal deze zomer naar verwachting toch echt een keer gaan vertrekken.

Tapia

Tapia is inmiddels 27 jaar. De Peruviaanse middenvelder speelt al sinds 2020 bij Celta de Vigo. Dit seizoen zat hij 23 keer bij de selectie. Negen keer mocht hij als basisklant beginnen, negen keer viel hij in en driemaal bleef hij op de bank. Onlangs pakte hij nog op bijzondere wijze een rode kaart. Bekijk het incident in de video hieronder. Daaronder de post van Tapia op zijn Instagram-account.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties