Oud-spelers FC Twente

Zien: 34-jarige Arnautovic schiet Inter naar Champions League-overwinning, San Siro ontploft

Dinsdagavond waren twee oud-spelers van FC Twente actief in de achtste finales van de Champions League. Marko Arnautovic, tussen 2006 en 2009 actief in Enschede, speelde als invaller een helft tegen Atlético Madrid. Luuk de Jong, tussen 2009 en 2012 speler van FC Twente, speelde de hele wedstrijd tegen Borussia Dortmund. Beide spelers kwamen tot scoren.

Arnautovic, inmiddels 34 jaar oud, kwam direct na rust in het veld voor Marcus Thuram. Hij zag Internazionale, vorig jaar nog finalist in de Champions League, afstevenen op een 0-0 gelijkspel in het thuisduel tegen Atlético Madrid, maar voorkwam dat door de bal in de 79e minuut binnen te schuiven. Dat zorgde voor een ontploffing van het legendarische San Siro.

Tegelijkertijd speelde De Jong met PSV tegen Borussia Dortmund. Met de Eindhovenaren had de 33-jarige spits wat geluk nodig: PSV kreeg acht minuten na rust een enorm cadeau van de arbitrage in de vorm van een strafschop. Hier wist De Jong wel raak mee, waarmee hij tekende voor de 1-1. Bij die stand bleef het in het Philips Stadion. Bekijk de doelpunten van Arnautovic en De Jong hieronder.