FC Twente Nieuws

Overzicht: De belangrijkste data van het nieuwe speelschema 2018-2019

Overzicht: De belangrijkste data van het nieuwe speelschema 2018-2019

FC Twente mag zich opmaken voor een redelijk zware competitiestart. Tijdens de eerste drie speelronden treffen de Tukkers de twee mede-degradanten Sparta Rotterdam en Roda JC. Sparta komt de eerste speelronde op bezoek in Enschede en Roda JC reist twee weken later af naar de Veste. In de tussentijd gaat FC Twente op bezoek bij Helmond Sport. Hieronder enkele andere belangrijke data voor het seizoen 2018-2019.

Loodzwaare decembermaand
FC Twente heeft wacht een loodzware decembermaand. De Enschedeërs moet op 7 december op bezoek bij FC Volendam, 14 december moet het op bezoek bij het Cambuur van René Hake en op 21 december wacht de thuiswedstrijd tegen NEC.

Overijsselse derby twee keer op zondag
Met de degradatie naar de eerste divisie speelt FC Twente komend seizoen weer de Overijsselse derby tegen Go Ahead Eagles. Zowel de thuiswedstrijd als de uitwedstrijd zijn ingepland op zondag 14:30 uur. De eerste wedstrijd wordt gespeeld op 18 november in de Grolsch Veste. Het tweede treffen staat gepland op 23 maart 2019.

[google]

Eén thuiswedstrijd op maandag
FC Twente speelt het hele seizoen slechts één wedstrijd op maandag. Het betreft de op twee na laatste wedstrijd van het seizoen op 22 april. Die maandag ontvangt FC Twente Jong AZ.

Thuiswedstrijden op zaterdag en zondag
In totaal speelt FC Twente twee thuiswedstrijden op zondag en één wedstrijd op zaterdag. De enige thuiswedstrijd op zaterdag staat gepland op 8 september. Om 18:30 uur wordt in de Veste afgetrapt tegen TOP Oss. Zondag 14 oktober ontvangt FC Twente on 14:30 uur MVV en op zondag 18 november wordt om 14:30 uur afgetrapt tegen Go Ahead Eagles.

Speelschema seizoen 2018-2019
[table id=56 /]

Let op!! Dit is het concept speelschema. Het definitieve speelschema wordt binnen enkele dagen gepresenteerd. Doorgaans verandert er weinig tot niets aan het concept.

Foto: Pro Shots
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties