Pieëte redt punt voor FC Twente Vrouwen in Eindhoven

FC Twente Vrouwen heeft vanavond voor de tweede keer punten verloren in de BeNeLeague. Uit bij PSV speelde het gelijk bij PSV/FC Eindhoven met 1-1. De gelijkmaker van FC Twente Vrouwen viel ver in blessuretijd. In de 93e minuut was het Marlous Pieëte die haar rentree opluisterde met direct een belangrijk doelpunt.

Koploper sc Heerenveen Vrouwen verloor op eigen veld met 2-4 van kampioenkandidaat Standaard Luik Vrouwen. Hierdoor is het verschil tussen FC Twente en sc Heerenveen verkleind naar slechts één punt, en staat Standaard Luik nu gelijk in punten met FC Twente Vrouwen. Zowel sc Heerenveen als Standaard Luik hebben een wedstrijd meer gespeeld dan FC Twente Vrouwen.