Twente Insite

FC Twente Nieuws

Premier League-clubs stemmen in met ingrijpende wijziging transferwindow

Premier League-clubs stemmen in met ingrijpende wijziging transferwindow

Met ingang van het volgende seizoen sluit de Engelse transferperiode voor aanvang van de seizoensstart. De Premier League-clubs hebben ingestemd met het voorstel om de deadline te stellen voordat de eerste competitiewedstrijden worden gespeeld, zo meldt het Algemeen Dagblad.

De Engelse ploegen ergerden zich al enige tijd aan het feit dat spelers nog verhandeld kunnen worden als het seizoen al afgetrapt is. De clubs zijn nu akkoord gegaan met de plannen om het einde van de transferperiode voortaan te vervroegen. Dit is echter wel opvallend, omdat de clubs uit de Premier League voorheen massaal tegen een vervroeging waren.

Met ingang van het seizoen 2018-2019 zal de verandering gerealiseerd worden. De transferwindow wordt dan om 17:00 uur gesloten op de donderdag voordat de competitie van start gaat. Overigens stemden niet alle Premier League-clubs in met het voorstel. Naar verluidt waren minstens veertien van de twintig clubs voor de wijziging.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente topcoach competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op