Samenvatting FC Eindhoven - FC Twente seizoen 2018-2019

FC Twente verspeelde vrijdagavond twee kostbare punten door in de slotseconde van de blessuretijd met 1-1 gelijk te spelen tegen FC Eindhoven. De Tukkers kwamen in de tweede helft op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Aitor. Toen FC Eindhoven een rode kaart kreeg en met tien man verder moest, leek de overwinning binnen. Helaas verliep het restant van de wedstrijd anders dan gepland.

FC Twente vergat de 2-0 te scoren en in de slotminuut kreeg het de deksel op de neus. Uit een corner scoorde Seedorf de 1-1. Het doelpunt werd gevierd als een overwinning en FC Twente droop zwaar teleurgesteld af richting de kleedkamers.

Klik op de onderstaande link voor de samenvatting van de wedstrijd.