FC Twente Nieuws

Samenvatting FC Twente -SS Lazio (0-1) voorbereiding 2021-2022

Samenvatting FC Twente -SS Lazio (0-1) voorbereiding 2021-2022

FC Twente heeft de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2021-2022 afgesloten met een verliespartij tegen SS Lazio. De Italiaanse nummer zes van de Serie A van het afgelopen seizoen won in de Grolsch Veste met 1-0 van de manschappen van Ron Jans. Het enige doelpunt kwam op naam van de Italiaans international Immobile.

Het doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd en even werd er gevreesd, met de tweede seizoenshelft van afgelopen seizoen in het achterhoofd, voor een grote nederlaag. Gelukkig liep het anders want FC Twente herpakte zich en speelde uiteindelijk een goede wedstrijd. Hierdoor gaat de ploeg komende zaterdag vol vertrouwen richting Fortuna Sittard.

Enige smet op de wedstrijd was het uitvallen van Ramiz Zerouki. De revelatie van het afgelopen seizoen werd tijdens de wedstrijd hard aangevallen door Immobile. De Algerijns international schreeuwde het uit van de pijn en moest per brancard het veld verlaten.

Vandaag komt er uitsluitsel over de ernst van de blessure. De verwachting is dat het meevalt. Na de wedstrijd kwam er geruststellen bericht dat de pijn werd veroorzaakt door kramp. Of Zerrouki zaterdag van de partij zal zijn is nog even afwachten.

Opstelling FC Twente

Unnerstall, Troupée (69' Everink), Pröpper, Oosterwolde, Smal, Zerrouki (65' Hilgers), Bosch, Ilic, Menig (83' Rots), Van Wolfswinkel (75' Ugalde), Cleonise (46' Limnios).

[google]

Samenvatting FC Twente -SS Lazio (0-1) voorbereiding 2021-2022

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties