Samenvatting: FC Twente Vrouwen boekt wederom geen zege tegen hekkensluiter

Afgelopen vrijdag speelde FC Twente Vrouwen met 2-2 gelijk tegen PEC Zwolle. Na de bekernederlaag tegen de hekkensluiter van de eredivisie aasde de ploeg van trainer Tommy Stroot op revanche, maar al vroeg in de wedstrijd keken de Tukkers tegen een achterstand aan.

[google]Al na drie minuten zette Judith Frijlink de 0-1 op het scorebord. Vier minuten later was het weer raak, Maxime Bennink verdubbelde de voorsprong voor de Zwollenaren. In de 39ste minuut maakte Ellen Jansen namens FC Twente de aansluitingstreffer, nadat ze een uitbraak koelbloedig afrondde. Aan het einde van de wedstrijd kopte dezelfde Jansen de 2-2 binnen, en tekende zo voor de eindstand.