Samenvatting: FC Twente wint laatste oefenwedstrijd voor aanvang tweede seizoenshelft

FC Twente speelde zondagmiddag een oefenwedstrijd tegen FC Emmen. Het was voor de Tukkers de laatste test in aanloop naar de tweede seizoenshelft die volgend weekend weer van start gaat. De ploeg van Verbeek won de wedstrijd met 0-2 door doelpunten van Fredrik Jensen en Peet Bijen.

Bij FC Twente startte testspeler El Hamdaoui in de basis en was gelijk belangrijk. Hij gaf de assist bij de 0-1 van Fredrik Jensen. Vlak voor rust wist El Hamdaoui zelf ook te scoren, maar zag zijn doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel. Na rust werd de 33-jarige aanvaller vervangen door Boere.

[google]Ondanks dat FC Twente een stuk beter was dan FC Emmen, duurde het lang voordat de wedstrijd definitief op slot werd gegooid. Dit gebeurde uiteindelijk door Peet Bijen die in de 79e minuut de 0-2 scoorde. Dit was tevens de eindstand.