FC Twente Nieuws

Samenvatting Sporting Lokeren - FC Twente 2016-2017

Samenvatting Sporting Lokeren - FC Twente 2016-2017

Woensdagmiddag speelde FC Twente een oefenwedstrijd tegen het Belgische Sporting Lokeren. De wedstrijd werd afgewerkt in het stadion van de Belgische nummer 11. René Hake besloot om nieuwelingen Jos Hooiveld en Enis Bunjaki de kans te geven vanaf de eerste minuut. Daarnaast stond er een onbekende naam in de basis. Het betrof de Sloveen Haris Vučkic die bezig is aan een stageweek. De aanvallende middenvelder heeft een aflopende verbintenis bij Newcastle United. [google]

Het resultaat viel uiteindelijk tegen want FC twente verloor met 3-1. Het enige doelpunt van FC Twente kwam op naam van Yaw Yeboah die ook tegen Roda JC belangrijk was. Hij gaf een fraaie assist bij de 0-3 van Enes Ünal. Hieronder de samenvatting van de wedstrijd tegen Sporting Lokeren.

Opstelling FC Twente:
Marsman; Van der Lely (46. Thesker), Bijen, Hooiveld, Trajkovski; Van der Heyden (81. Klich), Vučkić (81. Schmidt), Ede (81. Vankan); Hölscher, Bunjaki, Yeboah.

Samenvatting Sporting Lokeren - FC Twente 2016-2017

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties