Twente Insite

FC Twente Nieuws

Sampdoria hangt bizar prijskaartje om de nek van fel begeerde Andersen

Sampdoria hangt bizar prijskaartje om de nek van fel begeerde Andersen

Na de vele interesse in Joachim Andersen heeft Sampdoria een officieel prijskaartje om de nek gehangen van de Deen. Clubs die de 22-jarige verdediger over willen nemen moeten met 25 miljoen euro op de proppen komen. Dit bericht het Italiaanse Calcio Mercato vandaag.

Andersen vertrok iets meer dan een jaar geleden van FC Twente naar Sampdoria. Hier wist hij aan het einde van het eerste seizoen een basisplek te bemachtigen en deze heeft hij sindsdien niet meer afgestaan.

Inmiddels wordt de jeugdinternational gelinkt aan onder andere Borussia Dortmund, Inter Milaan en Tottenham Hotspur. De kans is aanwezig dat één van de geïnteresseerde clubs actie gaat ondernemen na het openen van de transfermarkt komende winter.

Mocht één van de clubs daadwerkelijk 25 miljoen euro betalen dan maakt Sampdoria in anderhalf jaar een winst van maar liefst 23 miljoen euro op Andersen. De Italiaanse club betaalde FC Twente een transfersom die maximaal op kan lopen tot twee miljoen euro. Het contract van Andersen bij Sampdoria loopt nog tot medio 2021.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op