Connect with us

FC Twente Nieuws

Schreuder per direct beschikbaar na opvallende breuk met Hoffenheim

Published

on

Alfred-Schreuder

Alfred Schreuder en zijn werkgever Hoffenheim scheiden per direct hun wegen. De voormalig trainer van FC Twente had nog een contract tot medio 2022, maar deze is per direct ontbonden. Volgens de club is er een te groot verschil aan inzichten om met elkaar door te gaan.

Technisch directeur Peter Görlich: “Alfred stabiliseerde het team na de afgelopen zomer en zorgde ervoor dat we bovenin de middenmoot staan.

“voetbaldirecteur Alexander Rosen: “We hebben verschillende meningen op enkele belangrijke vlakken, waardoor een samenwerking tot na dit seizoen niet logisch zou zijn. We danken Alfred voor zijn belangrijke werk en de vriendelijke oplossing die we nu hebben gevonden.”

“Ik wist al snel dat het een grote uitdaging zou worden om hier te werken”, vertelt Schreuder in een eerste reactie. “Ik ben de club dankbaar, maar helaas konden we niet overeenkomen hoe de club in de toekomst geleid moet worden. Het is niet vreemd om verschillende meningen te hebben. Dan moet je eerlijk zijn en de uitkomst accepteren.”

Aan de sportieve resultaten van de laatste weken zal het niet hebben gelegen want Schreuder haalde zeven punten uit de laatste drie wedstrijden. Hij laat de ploeg achter op de zevende plek.

11 Comments

11 Comments

 1. twente forever

  9 juni 2020 at 20:29

  TJA tUKKERPOWER , Blijkbaar hebben die zogenaamde toppers van Tubantia /TV OOST vriendjes die gauw op de tenen zijn getrapt . Zijn die gasten heilig verklaard ?Die vallen in de zelfde categorie als Johan Derksen ,mooi met je lullen en achter je rug een dikke vinger ! Het zijn ratten meer niet !

 2. Tukkerpower

  9 juni 2020 at 16:25

  Als je Schreuder terug haalt kun je de club beter gelijk opdoeken. Die man bewijst keer op keer niet geschikt te zijn als hoofdtrainer. En als assistent komt hij gelijk aan met een zaag in zijn sporttas om de poten onder de trainer weg te zagen. Ik herinner me nog zijn houding ten opzichte van Co Adriaanse. En toen hij Co gewipt had hebben we het slechtste voetbal ooit gezien bij Twente, nog beroerder dan onder Garcia. Ongeschikt en onbetrouwbaar.

  • Banis

   9 juni 2020 at 17:10

   Kijk eens aan! Zo kan het dus toch! Kritisch, geen wanklank. Zelfs nog iets van een argument. We gaan er op vooruit, denk ik dan maar.

   🙂

 3. Johan

  9 juni 2020 at 13:39

  Helemaal met je eens, Banis!
  Volg nu een poosje de kritieken op dit forum. Als ik ze lees, denk ik: zijn dit nou de echte Twentesupporters? Opvallend vaak negatief, subjectief en op een grove manier op de man spelen. Hoe grover, hoe stoerder lijkt het wel. Heb je niks fatsoenlijks te melden? Blijf dan weg van dit forum!
  Dus kom op…..wees eerlijk…..je hoeft het echt niet overal mee eens te zijn. Doe je zegje, kritisch zijn mag, maar hou het netjes!

 4. twente forever

  9 juni 2020 at 12:32

  KOM OP MAN ! onze schuld ? Hoeveel voorbeelden wil je hebben wat betreffende LTV/van Losser/Van Wissink ! Daar wordt op gereageerd zowel door vriendjes van genoemde zogenaamde clubwatchers als tegenstanders van dat zootje die voornamelijk uitblinken in alles de grond intrappen !
  Schuilt er achter jouw nickname soms een der genoemde journalisten ? Het lijkt er wel op

  • Banis

   9 juni 2020 at 15:34

   Maar hoeveel voorbeelden wil jij hebben van beledigingen, scheldwoorden, grof taalgebruik in dit forum?
   Dat kun je toch bezwaarlijk goedkeuren, hoop ik.
   En hoe vaak heb jij geen vraagtekens gezet bij beslissingen van trainers, bij inzet en over vaardigheden van spelers? Dat is dan toch ook precies wat die journalisten doen? Alleen schelden die niet.
   Toch?

   En ik gebruik geen nick. Ik heet echt zo.

   Kusje,

  • Tukkerpower

   9 juni 2020 at 16:29

   We mogen alleen op een lieve manier reageren op al die onbenullen die de club naar de kloten helpen. Anders wordt anderen boos op ons.

 5. FC Twente 1965

  9 juni 2020 at 11:06

  Ik vond het voetbal onder Schreuder veel te behoudend en verdedigend zie veel liever Preud’homme of Van Marwijk komen of Jans of Steijn. Schreuder vind ik net als Erwin Koeman meer een assistent.

 6. Supporter

  9 juni 2020 at 09:41

  Als ik hem was zou ik absoluut nooit meer voor twente willen werken. Wat is deze man kapot geschreven door onze objectieve clubwatchers, tot zelfs op het persoonlijke vlak. Het wordt echt tijd dat we met zijn allen gaan inzien dat Twente geen moeilijke club is, maar dat het de technische staf continu moeilijk wordt gemaakt door gekleurde berichtgeving van laag niveau journalisten. Hopelijk schrikt het dit soort toptrainers niet af in de toekomst toch weer voor twente te kiezen.

  • Delden

   9 juni 2020 at 09:57

   Helemaal mee eens Supporter. Voordat iemand is aangesteld bij Twente zijn de meningen van de clubwatchers al negatief en krijgt de nieuwe trainer of TD nauwelijks een kans.

  • Banis

   9 juni 2020 at 11:21

   Nee sorry heren, maar dat ben ik niet met jullie eens. Als er ergens iemand (speler, trainer, bestuurder) kapotgeschreven wordt is het wel hier op dit forum. En dat heeft wellicht veel meer effect dan een kritisch stuk van een journalist. Kom op mannen, wel een beetje eerlijk blijven.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste Nieuws

grolsch-veste-vak-p-stoeltjes-corona-2020 grolsch-veste-vak-p-stoeltjes-corona-2020
Eerste elftal31 minuten ago

Mossou: Statement van FC Twente is dapper, maar wat schiet je ermee op?

Afgelopen week regende het van de statements in de voetbalwereld. Het begon toen de clubs hoorden van het advies van...

kamohelo-mokotjo-fc-twente-uitshirt kamohelo-mokotjo-fc-twente-uitshirt
Eerste elftal3 uur ago

Mokotjo gearriveerd in Nederland: “Hij gaat maandag gekeurd worden”

Kamohelo Mokotjo is donderdag aangekomen in Nederland. De Zuid-Afrikaan verliet ons land in de zomer van 2017, maar staat vierenhalf...

sem-steijn-ad0-den-haag sem-steijn-ad0-den-haag
Eerste elftal3 uur ago

Streuer reageert op Steijn-geruchten: “Vaak wel spelers voor een club als FC Twente”

Vlak voor het verstrijken van de markt is de Twentse geruchtenmolen toch nog aan het draaien geslagen. Het begon donderdagmiddag...

renato-tapia-jong-fc-twente-excelsior-2015 renato-tapia-jong-fc-twente-excelsior-2015
FC Twente Nieuws4 uur ago

Tapia blikt terug op moment van tekenen bij FC Twente: “Begon te huilen van geluk”

Renato Tapia is alweer heel wat jaartjes weg bij FC Twente, maar de Peruviaan is zijn tijd in Enschede nog...

micky-van-de-ven-wolfsburg micky-van-de-ven-wolfsburg
Eerste elftal5 uur ago

‘Dure’ VfL Wolfsburg-verdediger in beeld als opvolger Kik Pierie

De tweede seizoenshelft is nog maar net begonnen, maar Jan Streuer is op de achtergrond al bezig met de invulling...

jan-streuer-technisch-directeur-fc-twente-2021 jan-streuer-technisch-directeur-fc-twente-2021
Eerste elftal19 uur ago

Gaat FC Twente een vervanger aantrekken voor Oosterwolde? “We gaan nu kijken”

Jayden Oosterwolde kan zijn carrière gaan vervolgen bij Parma Calcio. FC Twente is met de Italiaanse club akkoord over de...

oosterwolde-rots-twente-feyenoord-knvb-beker-2021-2022-grolsch-veste oosterwolde-rots-twente-feyenoord-knvb-beker-2021-2022-grolsch-veste
Eerste elftal20 uur ago

Streuer over doorverkooppercentage in Oosterwolde-deal: “Dat zit er meestal wel bij”

Vrijdagmiddag werd duidelijk dat Jayden Oosterwolde mogelijk voor een overgang naar Parma Calcio staat. De linksback van FC Twente zou...

ron-jans-boos-twente-az-knvb-beker-2022-grolsch-veste ron-jans-boos-twente-az-knvb-beker-2022-grolsch-veste
Eerste elftal23 uur ago

Jans wil een extra linksback als Oosterwolde tekent bij Parma

FC Twente-trainer Ron Jans moet het de rest van het seizoen doen zonder Jayden Oosterwolde. De linksback is momenteel in...

jayden-oosterwolde-gijs-smal-fc-twente-linksback-2020 jayden-oosterwolde-gijs-smal-fc-twente-linksback-2020
FC Twente Nieuws23 uur ago

Smal reageert op vertrek Oosterwolde: “Ik gun hem het allerbeste”

Gijs Smal beleeft vandaag een prima dag. De linksback scoorde in de oefenwedstrijd tegen sc Heerenveen en kreeg tevens te...

uitvak-fc-twente-supporters-fortuna-sittard-augustus-2021 uitvak-fc-twente-supporters-fortuna-sittard-augustus-2021
Eerste elftal23 uur ago

Petitie: Stadions vol! Op naar volledige bezetting en echte voetbalbeleving!

Het Supporterscollectief Nederland is een petitie gestart om de stadions weer volledig geopend te krijgen. De zogenaamde petitionaris is Matthijs...