Twente Insite

FC Twente Nieuws

Technisch directeur NAC: “FC Twente is geen stap hogerop. Wij hebben het beter voor elkaar”

Technisch directeur NAC: “FC Twente is geen stap hogerop. Wij hebben het beter voor elkaar”

Deze zomer versterkte FC Twente zich met Jorn Brondeel. De Tukkers namen de Belgische doelman over van Lierse SK. De verwachting was echter dat NAC, de club waaraan hij verhuurd werd, hem nog een jaar zou huren. De Brabanders hadden een verbintenis gesloten met de club uit Lier dat ze de doelman voor twee seizoenen konden huren.

“Over Brondeel zijn afspraken gemaakt over een tweejarige huurovereenkomst”, verkondigt technisch directeur Hans Smulders van NAC tegenover BN DeStem. “Dat is na een jaar verbroken en daar hebben wij een schadeloosstelling voor gekregen.” Ondanks het geld dat de Brabanders kregen, wil Smulders nog even een sneer uitdelen naar de club uit Enschede.

FC Twente geen stap hogerop

“Brondeel werd hier op handen gedragen en wij wilden graag met hem verder. Dan gaat het om geld”, aldus de td. “Ik denk niet dat FC Twente een stap hoger is. Wij hebben het beter voor elkaar in alle stappen die nodig zijn om het droomdoel te halen: het vijfjarenplan en Europees voetbal. Het enige dat wij in de concurrentiestrijd op dit moment niet kunnen bieden, is de best betalende zijn. Dat is een keus die een speler maakt”, besluit Smulders.

Reacties

 1. Johan zegt:

  De club heeft beter voor elkaar en degradeert vaak genoeg… goed voor elkaar jongens xD blijkbaar is dat de ambitie

 2. Waarom zijn al die zogenaamde voetbal bobo’s toch van die jaloerse en afgunstige mensen?
  Gun die jongen deze stap en gedraag je volwassen.

 3. Vak30 zegt:

  Mooi verhaal. Doei.

 4. Tukkerpower zegt:

  Kneus

 5. wat een wause is die hans smulders ….. hoor hem praten….een speler kiest zelf wat voor hem het beste is!!!!! … geloof me twente is egt wel een stap hoger op!!

  dus wat praat die gast 🙂

Laat wat van je horen

*