Twente Insite

FC Twente Nieuws

Ten Voorde waarschuwt Verbeek: “Op een gegeven moment kun je het publiek niet meer voor de gek houden”

Ten Voorde waarschuwt Verbeek: “Op een gegeven moment kun je het publiek niet meer voor de gek houden”

In hun wekelijkse vlog blikken Fardau Wagenaar en Leon ten Voorde vooruit op het weekend waarin FC Twente op bezoek moet bij FC Utrecht. De Tukkers staan op een 16e plek en hiermee in de gevarenzone. Het gat met de nummer laatst Sparta is slechts twee punten waardoor degradatie tot de mogelijkheden behoort.

Toch denkt Wagenaar niet dat dat FC Twente daadwerkelijk gaat degraderen. “Ik heb het gevoel dat FC Twente niet kan degraderen. Misschien naïef, maar toch heb ik het.” Ten Voorde: “De zogenaamde kenners zeggen hetzelfde. In 1983 riepen ze het ook: ‘FC Twente kan niet degraderen’. Ze hadden toen een geweldig elftal waarmee je nu in de top vijf zou spelen. Er zit op dit moment zoveel tegen en je staat nog steeds onder de streep. Dan moet je wel rekening houden met het meest zwart scenario.”

“Het publiek is boos en ontevreden”, vervolgt Wagenaar. “Maar Verbeek lijkt niet de keuze te maken voor een ander systeem. Is het een ego kwestie? Dat hij eigenlijk niet meer terug kan?” Ten Voorde: “Dat geloof ik ook niet. Hij kan bijna niet terug. Het clubbelang gaat voor. Ik denk ook niet dat het een ego-kwestie is. Hij gelooft er gewoon enorm in, alleen is één probleem die hij blijkbaar niet in wil zien, en dat is dat de spelersgroep en een deel van de staf er niet achter staat. Dus is het niet werkbaar.”

Of Ten Voorde begrip heeft voor het morrende publiek? “Ja, die zien namelijk dat het niets oplevert. Ze zien alleen dramatisch slecht voetbal waar geen enkele progressie in ziet. Alleen de trainer zegt dat ie progressie ziet, maar op een gegeven moment kun je het publiek niet meer voor de gek houden”, besluit Ten Voorde.

7
Reageer op dit artikel

avatar
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
JohanSjefFreddyKopsterk..Tukkerpower Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Johan
Gast
Johan

Ten Voorde/Fardau,
Het publiek zit zeker niet te wachten op jullie negativiteit. Ze kunnen zelf wel voor zich opkomen. Jullie hoeven geen spreekbuis te zijn. Als wij zo negatief over jullie blaadje deden werd er geen krant meer verkocht. Of is deze negativiteit om de bazen van het AD (Rotterdam) te pleasen? Zonde van de tijd. Aan de club wordt hard gewerkt door staf en bestuur. Waarom steeds meer slachtoffers zoeken? Wat hebben jullie nu aantoonbaar gepresenteerd? Ga iets anders doen!

Sjef
Gast
Sjef

Ik ben het helemaal eens met de gegeven reacties. Namens welke suppprters denkt de heer ten Voorde dat hij spreekt? Alleen namens die zuurpruimen voor wie nooit iets goed is ?

Freddy
Gast
Freddy

In goede en slechte tijden eens een tukker altijd een tukker

Kopsterk..
Gast
Kopsterk..

Je moet dat mediatuig niet serieus nemen, en tante Truus moet helemaal de kop dicht houden.

Tukkerpower
Gast
Tukkerpower

Wat ben je toch een ongelofelijke minkukel ten Voorde. Lees nog even na wat Maher zegt over Verbeek. Twente moet je een levenslang stadionverbod opleggen negatieve klootviool.

Henk
Gast
Henk

Beste heer Ten Voorde ik zou het prettig vinden als u een keer aan het werk gaat en die dagelijkse negatieve praatjes voor u zelf verzameld in het door u geschreven boek stopt, met de titel “hoe raak ik mijn frustraties kwijt”
Het is een hele grote wens van mij.

Leenard
Gast
Leenard

Daar heb je Ten Voorde weer hoor met zijn negatieve verhaaltjes.
Het publiek weet ook echt wel dat we het op dit moment met dit materiaal moeten doen.