Testspelers helpen Jong FC Twente aan overwinning

Jong FC Twente speelde vanmiddag een oefenwedstrijd tegen Golden Arrows. De ploeg is op trainingskamp in Nederland nadat het eerder deze maand kampioen werd van de beloftecompetitie van Zuid Afrika. Eerder deze week verloren de gasten met 3-1 van Jong PEC Zwolle en ook vandaag moesten ze wederom een nederlaag incasseren. Na negentig minuten stond er 2-1 op het scorebord door treffers van twee testspelers bij FC Twente Gouriye en Almubaraki.

[google]Het waren de bezoekers die in de 30e minuut op voorsprong kwamen, maar deze werd al voor rust weggewerkt. Het was Gouriye die in de 42e minuut tekende voor de gelijkmaker. Na rust mocht Almubaraki het veld betreden en eiste in de 77e minuut de gegeven penalty op. Hij faalde niet en bracht hiermee de 2-1 eindstand op het scorebord.