Tiental Hannover 96 te sterk voor Levante

Tien spelers van Hannover 96 hebben donderdagavond in de Europa League een overwinning geboekt op Levante.

Het duel in poule L, waar ook FC Twente in zit, eindigde in 2-1.

De Duitsers stonden al na 9 minuten met een man minder op het veld, omdat Karim Haggui de rode kaart kreeg voor het neerhalen van Theofanis Gekas in hetstrafschopgebied. Michel zette de Spanjaarden op 1-0 door de bijbehorende penalty te benutten. Levante verzuimde de overtalsituatie echter uit te buiten en incasseerde in de 21e minuut al een tegenvaller toen de arbiter ditmaal de thuisploeg een strafschoptoekende. Szabolcs Huszti tekende koel voor de gelijkmaker: 1-1.

Vlak na rust werd de sensatie compleet toen de tien Duitsers zelfs op voorsprong kwamen. Didier Ya Konan rondde een aanval prima af: 2-1.

Bron: De Twentsche Courant Tubantia