Transfers

20-jarige rechtsback verlaat De Graafschap voor kans bij FC Twente

20-jarige rechtsback verlaat De Graafschap voor kans bij FC Twente

Jim van der Logt maakt de overstap naar de FC Twente/Heracles Academie. Dit meldt Raymond Willemsen van De Gelderlander. De 20-jarige rechtsback komt over van De Graafschap waar hij vorig seizoen zijn eerste profcontract tekende. Dit seizoen is hij een vaste waarde bij De Graafschap O21 dat in dezelfde competitie speelt als FC Twente/Heracles O21. De Superboeren staan vierde en hiermee één plek hoger dan de Tukkers die met nog twee wedstrijden te gaan zes punten minder hebben.

Van der Logt werd geboren op 3 januari 2004 en sloot in 2013 aan bij de jeugdopleiding van De Graafschap. Hier tekende hij exact tien jaar later zijn eerste profcontract tot medio 2024 plus een optie voor nog een seizoen. Deze optie werd niet gelicht, hoewel hij wel op amateurbasis mocht blijven. Hier voelde de back weinig voor en koos voor een transfervrij vertrek naar FC Twente/Heracles O21. Hier krijgt hij de kans zich in de kijker te spelen bij het eerste van FC Twente en Heracles.

Dit seizoen zat Van der Logt meerdere keren op de bank bij het eerste Van De Graafschap, maar tot een debuut kwam het niet. De Superboeren zijn nog in de race voor een ticket in de play-offs, maar de kans dat Van der Logt zijn debuut nog gaat maken is heel klein. Voor hoeveel seizoenen Van der Logt heeft getekend is nog niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties