Transfers

Aitor aangeboden bij FC Twente

Aitor aangeboden bij FC Twente

Aitor Cantalapiedra groeide in 2022 uit tot een van de sterspelers van Panathinaikos, totdat hij zijn kruisband scheurde. Sinds de terugkomst van die blessure is de voormalig speler van FC Twente niet meer de oude en is een basisplaats lang niet altijd gegarandeerd, waardoor Aitor kijkt naar een mogelijke transfer. Panathinaikos heeft de aanvaller daarom aangeboden bij FC Twente.

FC Twente heeft echter niet toegehapt en geen aanbieding gedaan voor Aitor. Spaanse clubs uit de Segunda División zijn wel in de markt. Dat meldt het Griekse sportmedium PAO Pantou, dat de informatie onder andere vanuit Nederland heeft verkregen.

Aitor speelde een geweldig seizoen voor FC Twente in de Keuken Kampioen Divisie. Vervolgens ging het in de eredivisie wat minder, al waren zijn statistieken nog altijd subliem: in 21 competitiewedstrijden was de Spanjaard goed voor zeven goals en zes assists.

Het lijkt niet waarschijnlijk dat de 28-jarige Aitor terugkomt naar Enschede, gezien FC Twente met Daan Rots, Younes Taha en Mitchell van Bergen al over drie rechtsbuitens in de selectie beschikt. Aitor heeft een contract tot medio 2025 bij Panathinaikos, de huidige nummer drie van de Griekse competitie, en heeft een geschatte marktwaarde van twee miljoen euro.

Opinie: Zie jij Aitor deze zomer graag terugkomen naar FC Twente? Laat het weten in onderstaande poll en verklaar je keuze in de reacties.

Poll

Zie jij Aitor deze zomer graag terugkomen naar FC Twente?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties