Transfers

Azarkan verkiest FC Utrecht boven transfer naar FC Twente

Azarkan verkiest FC Utrecht boven transfer naar FC Twente

Marouan Azarkan komt niet naar FC Twente. Volgens het goed geïnformeerde 1908.nl maakt de aanvaller de overstap naar FC Utrecht. Feyenoord zou een bod van de Utrechters hebben geaccepteerd. Volgens de bron van 1908 ziet Azarkan meer in het plan van FC Utrecht. Die club toonde ook in de zomer van 2022 al interesse in de technisch vaardige aanvaller.

Met de komst van Azarkan heeft FC Utrecht opnieuw een speler weten te strikken die ook op het lijstje stond bij FC Twente. Eerder tekende Mats Seuntjens al in de Domstad en ook NEC-linksback Souffian El Karouani verkoos FC Utrecht boven FC Twente. FC Utrecht zou inclusief bonussen één miljoen euro betalen voor de aanvaller.

Azarkan werd door FC Twente gezien als een potentiële opvolger van Vaclav Cerny die op zijn beurt weer in de belangstelling staat van VfL Wolfsburg. De Duitse media maakte eerder vandaag bekend dat de Tsjech al persoonlijk akkoord is met de Duitsers over een meerjarig contract. De clubs moeten het nog wel eens worden over de transfersom. Naar verluidt zou het gaan om een bedrag tussen de 7 en 9 miljoen euro. Hiervan zou een deel naar FC Utrecht gaan dat bij de verkoop een doorverkoop percentage heeft bedongen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties