Transfers

"Bij een bod van acht miljoen euro op Steijn moet FC Twente hem verkopen"

"Bij een bod van acht miljoen euro op Steijn moet FC Twente hem verkopen"

Afgelopen week was Sem Steijn te gast bij Fresia en Milan parkeren de bus. Hierin gaf hij aan dat hij liever een transfer maakt naar PSV, Ajax of Feyenoord dan naar het buitenland. Echter is het de vraag of er interesse komt vanuit deze clubs. Leon ten Voorde denkt dat de aanvallende middenvelder nog niet klaar is voor de Bundesliga, maar bij een bod van acht miljoen vindt hij dat de club hem alsnog moet verkopen.

Naar aanleiding van Steijn zijn uitspraak over de clubs, verschenen er een aantal artikelen op het internet. Clubwatcher Ten Voorde geeft hier opheldering over. "Dan wordt er meteen geschreven over dat hij daarheen wil. Steijn zit niet in elkaar dat hij meteen zegt dat hij naar de top drie wil en kan. Ongetwijfeld heeft hij ambitie om door te groeien, maar zo is Steijn niet", begint hij bij de Warming-up.

Er zou in de winter interesse geweest zijn van Duitse ploeg, maar concreet werd dit niet. Of Steijn blijft is de vraag. "Je kan nu niet zeggen of hij blijft, want er is nog geen concreet bod. Dat kan volgende week anders zijn, want met zulke statistieken komt er geheid belangstelling. Dat kan niet anders. Zeventien goals voor een middenvelder is echt ongekend. Er gaat belangstelling voor hem komen."

Ten voorde denkt dat de 22-jarige Hagenees nog niet klaar is voor de Duitse competitie. "Die vraag moet hij zichzelf stellen. Ik denk op dat gebied nog niet. Als je kijkt naar bijvoorbeeld het meevoetballen. Al is hij het daar zelf niet mee eens. Hij vindt dat hij daar ten opzichte van zijn aankomst bij Twente erg in is ontwikkeld. Als er een goed bod komt, dan moet je hem wegdoen. Een miljoen of acht is goed", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties