Transfers

Boadu mogelijk naar Ajax, Bruggink ziet langer verblijf somber in

Boadu mogelijk naar Ajax, Bruggink ziet langer verblijf somber in

Myron Boadu speelt dit seizoen op huurbasis bij FC Twente. De 23-jarige spits is op een dood spoor beland bij zijn club AS Monaco, dat medio 2021 maar liefst zeventien miljoen euro neerlegde om Boadu over te nemen van AZ. AS Monaco wil na dit seizoen waarschijnlijk afscheid nemen van de spits en gaat hem mogelijk aanbieden bij Ajax.

Volgens Jurriaan van Wessem van NEWS.MC, een medium met nieuws over de staat Monaco, hoopt AS Monaco Georges Mikautadze over te nemen van Ajax. De 23-jarige spits maakt in de tweede seizoenshelft furore op huurbasis bij FC Metz in de Ligue 1 en moet de opvolger worden van topschutter Wissam Ben Yedder, wiens contract niet wordt verlengd. Als ruilmiddel wordt Boadu wellicht aangeboden, zo meldt Van Wessem.

Boadu gaf eerder aan graag bij FC Twente te blijven. Daarover zei technisch directeur Arnold Bruggink zondag het volgende. "Hij gaat in principe terug naar Monaco. Hij is een hele dure speler, dat weet hij zelf ook. Als we hem zouden kunnen betalen, graag, maar...", aldus Bruggink in gesprek met NOS.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties