Transfers

Borst adviseert Ajax Zerrouki te kopen om sluwe redenen

Borst adviseert Ajax Zerrouki te kopen om sluwe redenen

Het is op dit moment allesbehalve rustig bij Ajax. De regerend kampioen staat in punten gelijk met FC Twente en ziet aartsvijand Feyenoord de eerste plek bekleden. Ondanks alle commotie heeft het bestuur gekozen om vast te houden aan Alfred Schreuder als hoofdtrainer. Dit terwijl de Amsterdamse aanhang wel klaar lijkt met de oefenmeester die zijn trainerscarrière startte bij FC Twente.

"Rustig is het zeker niet geweest", aldus Arnold Bruggink bij ESPN. "Ajax heeft denk ik keuze gemaakt om Schreuder te laten zitten. Ze hebben Daley Blind met geld mee laten vertrekken, omdat Schreuder dit wilde. Als Ajax er nu vervolgens voor kiest om de trainer na drie weken te ontslaan, dan kan iedereen weg."

De maand januari kan voor Schreuder wel eens de allesbeslissende maand gaan worden met wedstrijden tegen koploper Feyenoord en ook tegen de outsider FC Twente. "Er komen een aantal interessante weken voor ze aan."

Hugo Borst heeft nog wel een tip voor Ajax in de titelstrijd. "Als Ajax de concurrentie bovenin wil verzwakken, kunnen ze ook Zerrouki voor het middenveld halen. Ze kennen hem goed, want hij komt daarvandaan. Wellicht dat Álvarez in de winterstop weggaat. Als je voor hem gaat cashen, die vast aardig in de markt ligt, dan verdien je geld en kun je tegelijkertijd een goede vervanger terughalen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties