Transfers

Bruggink laat zich niet van de wijs brengen door Weghorst-geruchten

Bruggink laat zich niet van de wijs brengen door Weghorst-geruchten

De afgelopen dagen is bij de supporters van FC Twente wat commotie ontstaan rondom de mogelijke komst van Wout Weghort. De 31-jarige spits leek op weg naar FC Twente, maar toen kwam daar ineens de vermeende interesse van Ajax en de berichtgeving dat Weghorst liever naar Amsterdam dan naar Enschede zou vertrekken.

Technisch directeur Arnold Bruggink reageert. "Ik hoor alle geruchten en speculaties ook, maar wij laten ons niet gek maken en maken ons er niet zo druk om", zegt hij in gesprek met TC Tubantia. "Eerlijk gezegd ben ik er superrelaxed onder. Wij hebben nog steeds een heel goed contact met Wout en zijn zaakwaarnemer. De situatie is nog steeds onveranderd." De zaakwaarnemer van Weghorst is voormalig FC Twente-speler Simon Cziommer.

Clubwatcher Leon ten Voorde van TC Tubantia schrijft dat FC Twente in afwachting is van Burnley FC, waar Weghorst nog een eenjarig contract heeft. Het lijkt erop dat Burnley haar vraagprijs af laat hangen van de prestaties van Weghorst op het EK in Duitsland, waardoor de mogelijke transfer van Weghorst er 'eentje van de lange adem wordt'.

In de voorbereiding op het EK heeft Weghorst al twee doelpunten gescoord namens het Nederlands elftal. Tegen Canada scoorde hij binnen één minuut na zijn invalbeurt, tegen IJsland was het binnen tien minuten na zijn invalbeurt raak. Weghorst zal het ook op het EK moeten hebben van een rol als supersub. Oranje speelt op zondag 16 juni (15:00 uur) tegen Polen, op vrijdag 21 juni (21:00 uur) tegen Frankrijk en op dinsdag 25 juni (18:00 uur) tegen Oostenrijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties