Transfers

Bruggink reageert op geruchten over nieuwe linksback

Bruggink reageert op geruchten over nieuwe linksback

Afgelopen winter sprak FC Twente al met de zaakwaarnemer van Bas Kuipers over een mogelijke transfer. Destijds kwam het niet van een overstap. Er is een aannemelijke kans dat FC Twente deze zomer terug gaat komen voor de 29-jarige linksback van Go Ahead Eagles. De Tukkers zijn nog op zoek naar een opvolger van Gijs Smal, die transfervrij naar Feyenoord vertrekt.

Technisch directeur Arnold Bruggink laat zich uit over het mogelijk aantrekken van Kuipers. "Bas Kuipers staat wel bij ons op de lijst, zeggen we dan, maar het is nog niet concreet", aldus Bruggink in gesprek met RTV Oost.

Een andere linksachter die aan FC Twente is gelinkt, is Thomas Ouwejan van FC Schalke 04. Hij is na dit seizoen transfervrij. Dat geldt niet voor Bas Kuipers. De aanvoerder van Go Ahead Eagles, die aankomende zomer dertig wordt, heeft nog een contract tot medio 2025 in Deventer. Er zal dus een transfersom aan te pas moeten komen.

Opinie: Wie zie jij liever komen? Kuipers of Ouwejan? Laat het weten in onderstaande poll en verklaar je keuze in de reacties.

Poll

Wie zie jij liever komen? Kuipers of Ouwejan?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties