Transfers

Clubs hoeven niet te bellen voor Rots: Aanvaller wil blijven

Clubs hoeven niet te bellen voor Rots: Aanvaller wil blijven

Daan Rots heeft een sterk seizoen achter de rug. De 22-jarige aanvaller heeft zich tegen een enorme storm van kritiek geweldig ontwikkeld en was dit seizoen goed voor zeven goals en tien assists in 33 wedstrijden. Andere clubs hoeven technisch directeur Anrold Bruggink echter niet te bellen om Rots over te nemen.

"Rots zal ongetwijfeld bij clubs op de radar staan", vertelt clubwatcher Leon ten Voorde in De Ballen Verstand van TC Tubantia. Fardau Wagenaar haakt direct in. "Rots wil blijven, dat zei hij. We waren even aan het napraten en hij zei dat hij het liefst bij Twente wil blijven. Dus bij deze: Rots blijft bij Twente."

Rots is onder Joseph Oosting uitgegroeid tot één van de sterkhouders van FC Twente, de club waar de Grollenaar al van kleins af aan groot supporter van is. Met zijn club gaat Rots volgend seizoen de Champions League en wellicht de Europa League in. De aanvaller heeft nog een contract tot medio 2025 - met de optie voor nog een jaar - in Enschede.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties