Transfers

'Colombiaanse aanvaller hard op naar weg naar FC Twente'

'Colombiaanse aanvaller hard op naar weg naar FC Twente'

FC Twente lijkt zich op korte termijn te gaan versterken met een nieuwe aanvaller. Luis Miguel Angulo Sevillano lijkt dicht bij om een transfer te maken naar FC Twente. De 19-jarige Colombiaanse buitenspeler zou al een mondeling akkoord hebben bereikt, zo weet de reeds betrouwbare Colombiaanse journalist Pipe Sierra te melden.

Met het vertrek van Cerny en Misidjan is FC Twente twee belangrijke aanvallers kwijt geraakt. FC Twente heeft zich deze transferperiode al versterkt met Ünüvar, Taha en Ugalde, en lijkt nu een vierde aanvaller te hebben gevonden. Luis Miguel Angulo Sevillano lijkt hard op weg om op korte termijn een transfer te maken naar FC Twente.

De 19-jarige aanvaller speelt op dit moment bij Alianza Petrolera in Colombia. De jonge Colombiaan speelde tot dusverre 21 wedstrijden voor de club, waarin hij drie keer trefzeker was. Pipe Sierra wist het nieuws te melden. De journalist zit kort op al het Colombiaanse voetbalnieuws. Hij wist namelijk als één van de eerste te melden dat Luis Diaz een transfer ging maken naar Liverpool FC van Porto.

Luis Miguel Angulo Sevillano heeft nog niet veel wedstrijden in zijn benen. De rechtsvoetige aanvaller speelt met name als linksbuiten, maar kan ook op andere posities in de voorhoede uit de voeten. Wat opvallend is, zijn de gele kaarten die hij tot dusverre heeft gepakt. De jonge buitenspeler heeft in 21 wedstrijden maar liefst zeven gele kaarten op zijn naam.

Luis Miguel Angulo Sevillano zou volgens transfermarkt.nl circa 800 duizend euro waard zijn. FC Twente is niet de enige club die geïnteresseerd is in de diensten van de speler. De Colombiaanse journalist Pipe Sierra weet te melden dat het Argentijnse Talleres ook geïnteresseerd is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties