Transfers

Management Pellistri 'best wel enthousiast' over FC Twente

Management Pellistri 'best wel enthousiast' over FC Twente

FC Twente wil Facundo Pellistri graag huren van Manchester United. Volgens technisch directeur Arnold Bruggink bezit de Uruguayaanse rechtsbuiten kwaliteiten die FC Twente nog niet in de selectie heeft. Pellistri zit momenteel echter nog in de Verenigde Staten met het Manchester United van Erik ten Hag om een trainingskamp te beleggen en enkele wedstrijden te spelen.

Ten Hag zou Pellistri wel graag willen stallen bij FC Twente. Het lijkt erop dat de speler zelf ook wel oren heeft naar een verhuurperiode in Enschede. "Wat ik hoorde is dat zijn management best wel enthousiast is over Twente", vertelt clubwatcher Leon ten Voorde bij de podcast De Ballen Verstand van TC Tubantia.

"Maar het gaat er heel erg om wat 'The Boss' wil. Stel dat die jongen het nu ontzettend goed doet, dan wordt het weer een lastiger verhaal. Afwachten nog. Er moet in ieder geval nog wel een rechterspits bij", besluit Ten Voorde. Met Daan Rots heeft FC Twente momenteel één echte rechtsbuiten in de selectie. Ook Younes Taha zou op die plek uit de voeten kunnen. Voorlopig is Rots de duidelijke eerste keuze op rechtsbuiten.

Manchester United speelt in de Verenigde Staten nog drie oefenwedstrijden. In de nacht van dinsdag op woensdag is Wrexham AFC de tegenstander, een dag later gaan 'The Red Devils' het opnemen tegen Real Madrid en volgende week maandag om 03:00 uur is Borussia Dortmund de tegenstander. Pellistri heeft dus nog wat tijd om minuten te maken en zich te laten zien bij Ten Hag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties