Transfers

Dit vindt Perez van de transfer van 'good guy' Bas Kuipers naar FC Twente

Dit vindt Perez van de transfer van 'good guy' Bas Kuipers naar FC Twente

Bas Kuipers zal zeer binnenkort worden gepresenteerd als de nieuwste aanwinst van FC Twente. Zondag werd de overstap door zowel Go Ahead Eagles-td Paul Bosvelt als de speler zelf bevestigd. Het enige dat nog een probleem op kan leveren is de medische keuring. Als deze geen problemen oplevert, dan tekent de linksback een vierjarig contract bij de Tukkers.

De overstap werd ook besproken door ESPN-presentator Milan van Dongen en analist Kenneth Perez. De Deen, die in 2010 kampioen werd met FC Twente, vindt het knap dat de 29-jarige verdediger zich in beeld heeft weten te werken bij FC Twente en daar nu een meerjarig contract gaat tekenen.

"Een knappe prestatie van hem om zichzelf omhoog te werken en op je 29e een vierjarig contract te tekenen bij FC Twente. Nu is het kijken of hij genoeg kwaliteit heeft om een basisspeler te worden bij FC Twente. Hij is een van de good guys. Het is een goeie jongen. Dat heeft niets met voetbal te maken, maar het is wel mooi meegenomen als je dat ook nog hebt", aldus Perez.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties