Transfers

DONE DEAL: Kuipers tekent meerjarig contract bij FC Twente

DONE DEAL: Kuipers tekent meerjarig contract bij FC Twente

Bas Kuipers heeft op dinsdag een contract bij FC Twente getekend. De linksachter ligt tot medio 2028 onder contract bij de Tukkers. Hij komt over van Go Ahead Eagles waar hij na vier seizoenen vertrekt. De 29-jarige Amsterdammer kijkt uit naar de nieuwe stap. Ook Arnold Bruggink is blij met de komst van de speler.

Kuipers: "Afgelopen jaren heb ik het erg naar mijn zin gehad bij Go Ahead Eagles, maar ik heb altijd gezegd dat wanneer zich er een mooie kans voor zou doen ik daar voor wilde gaan. In de contacten met FC Twente was het verhaal heel duidelijk en na de gesprekken met onder andere de trainer werd het ook steeds interessanter. FC Twente is een prachtige club. Iedere wedstrijd dat ik hier in De Grolsch Veste speelde genoot ik van de sfeer en de supporters. Ik kijk uit naar deze nieuwe stap, ik heb er heel veel zin in", vertelt hij op de website van FC Twente.

Technisch directeur Bruggink is opgetogen over de komst van de linksachter. "We zijn heel blij met de komst van Bas. Bas is een uitstekende speler met een goed linkerbeen. Met vijf goals en vijf assists als linkerverdediger heeft hij afgelopen seizoen zijn stempel op het succes van Go Ahead Eagles gedrukt. Qua persoonlijkheid past Bas heel goed bij FC Twente, hij is ambitieus net als wij", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties