Transfers

Door Feyenoord begeerde Hilgers lijkt bezig aan laatste maanden bij FC Twente

Door Feyenoord begeerde Hilgers lijkt bezig aan laatste maanden bij FC Twente

Mees Hilgers is één van de vele spelers met een aflopend contract bij FC Twente. De club heeft elf maanden geleden uitgesproken graag te willen verlengen met de centrale verdediger, maar in de daarop volgende maanden kwam er geen enkel positief signaal meer naar buiten. De kans is groot dat dit te maken heeft met de interesse van Feyenoord. De Rotterdammers polsten de verdediger in december 2021 waarbij Hilgers positief reageerde.

Afgelopen zomer, voor de Zerrouki-soap, deed Feyenoord een bod op Hilgers, maar deze was zo laag dat Streuer niet verder wenste te onderhandelen met de Rotterdammers. In de media verscheen dat FC Twente een bedrag wilde van zo'n zes miljoen euro. Feyenoord kwam daarna officieel niet meer terug. Maar voor hoe lang?

Hilgers zelf reageert schimmig als hem wordt gevraagd naar zijn situatie. "Mijn contract loopt aan het eind van dit seizoen af, ik heb nog een optie voor nog een jaar. Als het goed is, wordt die optie gelicht. Niet dat ik daar nu mee bezig ben, want ik richt me steeds op de eerstvolgende wedstrijd", aldus de man uit Amersfoort in gesprek met de TC Tubantia.

De supporters moeten dan ook rekening houden met een vertrek van Hilgers komende zomer. FC Twente gaat de optie in het contract lichten en zal serieus kijken naar de interesse van andere clubs. De kans is groot dat ook Feyenoord zich weer gaat melden om Hilgers voor een prikkie op te halen uit Enschede. Met nog een contract voor slechts één seizoen kan FC Twente de eerder genoemde zes miljoen euro wel vergeten. FC Twente zal één scenario willen vermijden, en dat is dat de zelf opgeleide speler in de zomer van 2024 gratis de deur uitloopt.

Poll

Wat is een realistische transfersom voor Hilgers komende zomer?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties