Transfers

Drie oud-aanvallers FC Twente winnen bekerfinale zonder in actie te komen

Drie oud-aanvallers FC Twente winnen bekerfinale zonder in actie te komen

Voormalig FC Twente-aanvallers Dimitris Limnios (2021-2022 bij FC Twente), Aitor Cantalapiedra (2018-2020) en Alexander Jeremejeff (2020) kruisten in Enschede nooit hun paden, maar doen dat nu wel in Griekenland. Het drietal speelt bij Panathinaikos FC, dat zaterdagavond voor de twintigste keer in de clubgeschiedenis de Griekse beker won.

Zaterdag speelde Panathinaikos, nummer vier van de Griekse competitie, de bekerfinale tegen Aris FC, de nationale nummer vijf. Het werd een wedstrijd met een knotsgek einde: in de 97e minuut maakte Georgios Vagiannidis de winnende 1-0.

Deze wedstrijd werd door Aitor en Jeremejeff vanaf de bank gekeken, Limnios zat zelfs op de tribune. Aitor keerde dit seizoen terug van een zware blessure, maar de voormalig smaakmaker van Panathinaikos is geen vaste basisspeler meer.

Dat zijn Jeremejeff en Limnios sowieso niet. Jeremejeff kwam tot slechts twee basisplaatsen en acht invalbeurten, maar scoorde daarin opvallend genoeg wel zevenmaal. Limnios kwam in januari transfervrij over van 1. FC Köln, maar heeft nog geen onuitwisbare indruk achtergelaten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties