Transfers

El Ahmadi lovend over Azarkan en tipt hem te kiezen voor FC Twente

El Ahmadi lovend over Azarkan en tipt hem te kiezen voor FC Twente

Volgens de informatie van Hans Kraaij heeft Marouan Azarkan maandagavond een afspraak staan met Arnold Bruggink. Het is geen geheim meer dat FC Twente interesse heeft in de aanvaller van Feyenoord die op dit moment wordt verhuurd aan Excelsior. De aanvaller zelf bevestigde dat FC Twente en FC Utrecht interesse in hem hebben en hij Feyenoord wil gaan verlaten.

De club die hem wil halen zal wel een afkoopsom moeten betalen, want Azarkan heeft nog een contract tot 1 juli 2024. De vraag is nu voor welke club hij gaat kiezen. Karin El Ahmadi is van mening dat een overstap naar FC Twente een goede zou zijn voor de nog maar 21-jarige rechtsbuiten.

"Ik denk dat FC Twente een ideale stap voor hem is. Ik vind het echt een goede speler, maar ik zag in hem ook wel een speler die bij Feyenoord van de bank kan komen en wat open kan gooien.” Maar moet hij dat ook willen? “Hij wil wekelijks spelen en dan is FC Twente voor hem wel de beste keuze. Ze spelen aanvallend voetbal en hij kan daar meer minuten maken dan hij bij Feyenoord zou doen. Maar ik vind nog steeds dat hij bij Feyenoord had gepast."

El Ahmadi denkt dat Azarkan prima zou passen bij het huidige Feyenoord, maar denkt ook te weten waarom de Rotterdamse club hem laat gaan. "Slot vraagt ook veel zonder bal. Ik denk dat hij dat niet heel goed beheerst. Hij kan het misschien wel leren, maar ondanks dat de andere buitenspelers bij Feyenoord ook wisselvallig zijn, kunnen die wel op en neer. Dus het kan zijn dat de keuze om niet met hem verder te gaan met balverlies te maken heeft."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties