Transfers

Emotionele Seys verklaart abrupt einde van zijn voetbalcarrière

Emotionele Seys verklaart abrupt einde van zijn voetbalcarrière

Dylan Seys verraste afgelopen week vriend en vijand door te stoppen als professioneel voetballer. Tussen 2016 en 2017 kwam de Belg uit voor FC Twente. In deze periode kwam hij zeventien keer in actie voor de club uit Enschede. Daarin maakte hij één doelpunt en gaf hij twee assists. Nu gaat hij aan de slag bij vv Bruheze. De voetbalclub uit Helmond komt uit in de derde klasse van Nederland. Seys verklaart via Instagram waarom hij deze keuze heeft gemaakt. Hij heeft daarin lovende woorden voor FC Twente.

Weet niet hoe ik er moet aan beginnen maar na 23 jaar & 11 jaar professioneel voetbal heb ik besloten om te stoppen met betaald voetbal. Sinds mijn zware knieblessure (kruisbanden afgescheurd) & na 2 operaties heb ik last van andere blessures & het knietje dat niet 100% voelt. Voor mij is deze beslissing 1 van de moeilijkste en zwaarste die ik ooit heb moeten maken maar voel me niet de oude & en dan voelt deze beslissing de beste.

Ik heb hele mooie momenten mogen meemaken in mijn carrière & die zal ik altijd blijven koesteren maar soms moet je keuzes maken in het leven. Ik wil alle mensen bedanken waar ik mee heb samen gewerkt! Bedankt, aan alle clubs voor de kansen & de fijne tijd! De 1 wat fijner dan de ander 😜 TWENTEUUUUH❤️ maar al bij al tijd voor iets nieuws in het leven en ik stap de toekomst in met een goed gevoel.

Ik wil ook mijn zaakwaarnemers Revelino Denswil, Serginho Greene & Winny Haatrecht bedanken voor de steun en het vertrouwen de afgelopen jaren!

❤️ Love DS24 🫡🤞🏼

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties