Transfers

Everink en Van Leeuwen vertrekken samen naar de Keuken Kampioen Divisie

Everink en Van Leeuwen vertrekken samen naar de Keuken Kampioen Divisie

Het blijft niet alleen bij het vertrek van Christos Tzolis. Naast de Griek vertrekken ook twee andere spelers bij de Enschedese club. Het gaat om Thijs van Leeuwen en Luca Everink. Voor beide spelers is er geen toekomst meer in Enschede. Ze vertrekken samen naar een club uit de Keuken Kampioen Divisie. Welke is nog niet bekend.

"Er gaan vandaag wel twee spelers weg", vertelt Ten Voorde in de podcast De Ballen Verstand. "Thijs van Leeuwen en Luca Everink gaan vertrekken. Ik mag de naam van de club niet noemen, maar zij gaan naar een club uit de Keuken Kampioen Divisie in het Brabantse. Niet gaan raden, want ik mag het niet zeggen. Maar dat wordt vandaag of anders morgen bekend. Die gaan definitief vertrekken."

Het blijft voorlopig even bij gokken wie de nieuwe werkgever gaat worden van het tweetal. In de KKD zijn maar liefst zeven Brabantse clubs actief: FC Eindhoven, NAC Breda, Helmond Sport, Willem II, Jong PSV, FC Den Bosch en TOP Oss. Bij Willem II staat voormalig Twente-speler Jesse Bosch onder contract en bij de rivaal NAC Casper Staring. Zodra er meer bekend is lees je het hier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties