Transfers

FC Twente niet rouwig om keuze Azarkan, Tukkers hopen vandaag twee spelers te presenteren

FC Twente niet rouwig om keuze Azarkan, Tukkers hopen vandaag twee spelers te presenteren

Younes Taha gaat vandaag zijn handtekening zetten onder een vierjarig contract bij FC Twente. De aanvaller komt over van PEC Zwolle waar hij afgelopen seizoen één van de grote revelaties was. Het Belgische Royale Union Saint-Gilloise dacht de aanvaller binnen te hebben gehaald, maar nadat FC Twente concreet werd, koos hij toch voor een binnenlandse transfer. FC Twente betaalt PEC Zwolle iets meer dan één miljoen euro.

Naast het aantrekken van Taha is de verwachting dat ook de transfer van Regeer van Ajax naar FC Twente vandaag officieel wordt afgerond. De 19-jarige middenvelder is al enige tijd rond met de Tukkers, maar het duurde even om de laatste plooien glad te strijken. Dit lijkt nu het geval te zijn.

Een speler die niet naar FC Twente komt is Marouan Azarkan. De aanvaller heeft ervoor gekozen om de overstap te maken naar FC Utrecht. Een verlies die de club zonder problemen accepteert, want Azarkan was volgens Leon ten Voorde geen topprioriteit meer voor FC Twente. "De vervanger van Cerny moet er direct kunnen staan", schrijft de clubwatcher op Twitter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties