Transfers

'FC Twente opnieuw geïnteresseerd in Excelsior-uitblinker; zal een flinke uitdaging worden'

'FC Twente opnieuw geïnteresseerd in Excelsior-uitblinker; zal een flinke uitdaging worden'

FC Twente versterkte zich vorige week vrijdag met linksbuiten Sayfallah Ltaief van FC Basel. Echter vertrekken Gijs Smal, Naci Ünüvar en Myron Boadu, dus zal de club uit Enschede zich nog verder willen versterken. Één van die spelers om dit te bewerkstelligen is Chouhaib Driouech. Hij stond van de winter al op de lijst, maar toen kwam het niet zo ver. Nu zouden de Tukkers opnieuw interesse hebben getoond in de linksbuiten.

Van de winter werd Driouech getipt door Ibrahim Affelay als mogelijke speler voor FC Twente. Echter lagen er kapers op de kust, zo wilde PSV diep in de buidel tasten voor de 22-jarige linksbuiten van Excelsior. Het moest een bedrag van maar liefst vijf miljoen euro op tafel leggen. Tot een transfer kwam het niet, deze ketste op deadlineday af.

FC Twente toonde toen ook interesse, maar kon bedragen als vijf miljoen euro niet op tafel leggen. Al zou de club uit Enschede de hoop niet hebben opgegeven omtrent Driouech. Voetbal International meldt dat de Tukkers nog altijd zeer gecharmeerd zijn van de rechtsbenige linksbuiten en hopen op zijn komst. Echter weet het ook dat het een flinke uitdaging zal gaan worden. De Eindhovenaren zijn immers ook nog steeds geïnteresseerd in Driouech.

De linksbuiten heeft nog een contract tot medio 2025 bij Excelsior. Transfermarkt schat zijn waarde op drie miljoen euro. Daar waar PSV in de winter nog bereid leek om vier miljoen te betalen, zou het nu naar verluidt niet meer dan twee miljoen euro willen neerleggen. Dat meldt clubwachter Rik Elferink. Naast de Eindhovenaren zou ook Royal Antwerp een bod hebben uitgebracht op Driouech, dat meldde Voetbal International. Het bedrag hiervan is onbekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties