Transfers

'FC Twente rekent niet meer op komst Weghorst'

'FC Twente rekent niet meer op komst Weghorst'

FC Twente is na het vertrek van huurling Myron Boadu naarstig op zoek naar een tweede spits. Het beschikt momenteel over routinier Ricky van Wolfswinkel, maar met oog op onder andere het Europese voetbal is dubbele bezetting noodzakelijk. In deze zoektocht was het terechtgekomen bij Wout Weghorst, die naar eigen zeggen ook maar al te graag naar de club uit Enschede zou willen komen. Hij stond immers vroeger als jonge jongen op Vak-P. Echter lagen er kapers op de kust en lijkt FC Twente nu niet meer te rekenen op de komst van Weghorst.

De 31-jarige spits is nog officieel eigendom van het Engelse Burnley. Dit seizoen werd Weghorst verhuurd aan TSG Hoffenheim, in de Duitse competitie wist hij slechts zeven doelpunten te maken. Na de degradatie van Burnley uit de Premier League lijkt een terugkeer van Weghorst naar Engeland niet meer te gebeuren.

Naast de interesse van FC Twente bleek vorige week dat ook Ajax interesse zou hebben in Weghorst. De Amsterdammers zien in de spits een prima vervanger voor Chuba Akpom, die Ajax naar alle waarschijnlijkheid na één seizoen voor vele miljoenen gaat verlaten. De Telegraaf meldde op maandagochtend dat FC Twente niet meer rekent op de komst van Weghorst, ondanks dat hijzelf aangaf graag nog eens voor de club wilde spelen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties