Transfers

'FC Twente twijfelt inzake Azarkan na tegenbod Feyenoord'

'FC Twente twijfelt inzake Azarkan na tegenbod Feyenoord'

Het is nog onzeker waar Marouan Azarkan volgend seizoen speelt. De kleine aanvaller wordt begeerd door zowel FC Twente als FC Utrecht en voerde ook met beide clubs al gesprekken. Zelf wil Azarkan de knoop pas doorhakken na de laatste speelronde van de competitie. 1908 brengt nu het nieuws dat FC Utrecht deze week nog een bod neer gaat leggen bij Feyenoord.

FC Twente ontving de aanvaller vorige week maandag voor een rondleiding en een gesprek bij de club. Ook heeft de speler inmiddels een contractvoorstel ontvangen. Volgens 1908 heeft FC Twente als eerste een bod uitgebracht, maar is er nog geen akkoord.

"Feyenoord deed een tegenvoorstel waar de Enschedeërs alleen maar 'ja' op hoeven te zeggen. Dat is vooralsnog niet gebeurd", zo schrijft 1908 dat in dit geval lijkt te fungeren als spreekbuis van de zaakwaarnemer van de aanvaller. "Nu FC Twente aarzelt, is het FC Utrecht die er met de 21-jarige Azarkan vandoor wil gaan. Uit de aanbieding spreekt vertrouwen."

Zoals eerder benoemd zal Azarkan zijn beslissing pas op een later moment nemen en is er geen haast voor FC Twente om nu al akkoord te gaan met het voorstel van Feyenoord. Uiteindelijk gaat het erom of de speler een goed gevoel heeft bij FC Twente en graag in de Grolsch Veste wil spelen. Zo ja, dan komt FC Twente er wel uit met Feyenoord. Buitenlandse clubs hoeven niet meer te rekenen op Azarkan. Hij wil deze zomer een binnenlandse transfer maken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties