Transfers

FC Twente wil Salah-Eddine langer binden, speler zelf ook enthousiast

FC Twente wil Salah-Eddine langer binden, speler zelf ook enthousiast

Anass Salah-Eddine werd afgelopen zomer op huurbasis overgenomen van Ajax. De bedoeling was dat hij zich zou gaan richten op de linksbackpositie als concurrent van Smal, maar inmiddels is gebleken dat hij ook uitstekend uit de voeten kan op het middenveld. Kenneth Perez is ook onder de indruk van Salah-Eddine, maar denkt dat een langere periode bij FC Twente beter voor hem kan zijn dan nu terug te keren naar Ajax. FC Twente denkt er hetzelfde over.

Jan Streuer laat weten dat het momenteel onderzoekt of het mogelijk is om de speler ook voor volgend jaar te strikken. Het liefst definitief, maar dan moet er een transfersom over worden gemaakt naar Amsterdam. Leon ten Voorde laat in de Tubantia weten dat Ajax nog niet gereageerd op de wens van FC Twente.

Maar wat wil de speler zelf? Hij zei eerder dit seizoen nog dat hij terug wil keren naar Amsterdam om daar de concurrentiestrijd aan te gaan. Dat was op het moment hij nog weinig speelde als linksback. Inmiddels staat hij er anders in. "Of ik bij FC Twente blijf na dit seizoen? Goede vraag, maar ik ga daar nu nog niet op antwoorden. Ik durf het nog niet te zeggen. Ik hoop het wel.”

" Na het seizoen ga ik kijken wat het beste is. Ik ga nu niet roepen dat ik hier blijf, of terugga naar Ajax. Ik moet inderdaad veel spelen en me elke week laten zien. Of Ajax al van zich heeft laten horen? Dat houd ik voor mezelf", besluit hij met een grote lach op zijn gezicht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties