Transfers

"FC Twente zal misschien weer een poging wagen voor Vertessen van PSV"

"FC Twente zal misschien weer een poging wagen voor Vertessen van PSV"

Eigenlijk had FC Twente in de zomerstop nog één extra buitenspeler willen toevoegen aan de selectie. Dat de Enschedese club in de winter alsnog gaat proberen een écht goede vleugelaanvaller te halen, wordt ook niet onder stoelen of banken gestoken. Maar is dat eigenlijk wel nodig met Daan Rots, Younes Taha, Naci Ünüvar, Mitchell van Bergen en Michel Vlap al in de selectie?

"Dat denk ik wel", zegt analist Kees Luijckx bij Voetbalpraat van ESPN. "Ik vind Taha nu goed als invaller, hij doet het op rechts en op links goed, maar ik denk dat hij niet de speler is die daar vast aan die buitenkant gaat moeten spelen. Eigenlijk moet hij gewoon op tien, vind ik." Leuk bedacht van Luijckx, maar Taha is weldegelijk gehaald voor de buitenkant.

"Volgens mij waren ze in de zomer bezig met Vertessen. Ik denk dat Vertessen nu kampioen wil worden met PSV, maar die gaat niet heel veel spelen, schat ik zo. Dus ze zullen misschien weer een poging gaan wagen voor hem. Dat zou ik heel logisch vinden", besluit de oud-verdediger van onder meer AZ en NAC Breda. De naam van Vertessen specifiek is afgelopen zomer niet in verband gebracht met FC Twente. Wel weten we dat de club bezig is geweest met buitenspelers van Nederlandse topclubs. Deze bleken echter te duur.

Opinie: Zou Vertessen een goede aanwinst zijn voor FC Twente? Laat het weten in onderstaande poll en verklaar nader in de reacties.

Poll

Zou Vertessen een goede aanwinst zijn voor FC Twente?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties