Transfers

'FC Twente ziet in Rangers-spits mogelijk alternatief voor Weghorst'

'FC Twente ziet in Rangers-spits mogelijk alternatief voor Weghorst'

FC Twente is na het vertrek van huurling Myron Boadu op zoek naar versterking op de spitspositie. Het beschikt immers alleen over Ricky van Wolfswinkel als pure negen. In die zoektocht leek het bij Wout Weghorst uitgekomen te zijn, maar die zou ook nog interesse genieten van Ajax. Sam Lammers zou ook als een zeer interessante optie gezien worden om de aanval te versterken. Al laat Arnold Bruggink zich daar niet over uit.

De 27-jarige Lammers staat onder contract bij Rangers FC, maar werd het afgelopen halfjaar verhuurd aan FC Utrecht. Tijdens zijn 18 gespeelde eredivisiewedstrijden wist hij tien keer het net te vinden en gaf hij drie assist. De spits staat nog onder contract tot en met medio 2027 bij de Schotse voetbalclub en heeft een transferwaarde van vijf miljoen euro.

Volgens Voetbal International zou Lammers aangemerkt zijn als een zeer interessante optie, maar zullen er veel financiële haken en ogen overwonnen moeten worden. Technisch directeur Bruggink laat zich hier niet over uit, maar erkent wel dat Lammers de afgelopen maanden een goede indruk op hem heeft achtergelaten.

Tenslotte begint Bruggink over routinier Van Wolfswinkel. "We hebben bij FC Twente ook nog een heel goede spits. Dus het is niet zo dat we daar per direct iemand nodig hebben. Tegen het einde van het EK zullen dingen zoals gewoonlijk wel op gang gaan komen. Wij raken niet in paniek", aldus de technisch directeur in gesprek met Geert-Jan Jakobs van Voetbal International.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties