Transfers

Feyenoord ziet Oosting als mogelijke opvolger Slot

Feyenoord ziet Oosting als mogelijke opvolger Slot

Liverpool FC is in de zoektocht naar een nieuwe manager uitgekomen bij Feyenoord-trainer Arne Slot. De Engelse grootmacht ging eerst voor Xabi Alonso van Bayer Leverkusen en daarna werden de pijlen gericht op Rúben Amorim van Sporting CP. Alonso haakte echter af en nadat dat ook gebeurde bij Amorim, is Arne Slot de nieuwe topkandidaat om Jürgen Klopp op te volgen. De trainer uit Bergentheim wordt ook door andere Europese topclubs gevolgd.

Dat betekent dat Feyenoord al aan het kijken is naar een mogelijke opvolger voor Slot. Dit zou mogelijk Joseph Oosting kunnen worden. Bij Feyenoord staat de FC Twente-trainer op de radar als een van de kandidaten om de nieuwe trainer te worden, zo meldt chef sport van De Telegraaf Marcel van der Kraan.

Oosting kwam afgelopen zomer na twee uitstekende seizoenen bij RKC Waalwijk naar FC Twente. Ook in Enschede presteert de oefenmeester boven verwachtingen: FC Twente is op weg naar de eerste deelname aan de voorrondes van de Champions League sinds 2011 en de hoogste eindklassering in de eredivisie sinds 2014. De spelers van FC Twente lopen weg met de professionele aanpak van Oosting en zijn staf.

Feyenoord is dinsdag op de hoogte gebracht van de interesse van Liverpool FC in Slot. Volgens Marcel van der Kraan kunnen de Rotterdammers vijftien miljoen euro vragen voor Slot, die een miljoenensalaris verdient en nog een contract tot medio 2026 heeft in De Kuip. Als Feyenoord Oosting wil hebben, zal het ook met een zak geld moeten komen. De 52-jarige Emmenaar heeft nog een contract tot medio 2025 in Enschede, waarbij de club de optie heeft dit contract met een jaar te verlengen.

Opinie: Als Feyenoord aanklopt, welk bedrag moet FC Twente dan vragen? Laat het weten in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties